ONZE TAXI SERVICE 

Wij zijn direct mobiel bereikbaar op elk moment van de dag. Door onze moderne technieken kunnen wij u een betere service en een efficiënter vervoer verlenen. Onze klantvriendelijke chauffeurs zetten u bij de vertrekhal af en halen u bij de aankomsthal weer op. Met al uw vragen over inchecken, uw vluchtgegevens, regels etc. helpen zij u graag verder.

C

Luchthavenservice

Bestel online uw personelijke taxi naar de luchthavens: Maastricht, Eindhoven, Rotterdam, Amsterdam, Dusseldorf, Koln/Bonn, Frankfurt, Weeze, Luik, Charleroi, Zaventem, Oostende, Parijs, Orly,Ch. de Gaulle, Luxembourg Findel Airport.

Vliegt u binnenkort vanaf een van de andere luchthavens in Nederland, Duitsland, Frankrijk of Belgie? Maak gebruik van ons luchthavenvervoer service uit Maastricht. Wij brengen u vanuit de stad graag naar Schiphol of andere luchthavens, maar kunnen u ook ophalen op een van de andere luchthavens van Belgie, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg om u vervolgens naar huis te brengen.

Onze comfortabele en luxueuze wagens hebben voldoende beenruimte en er is voldoende bagageruimte aanwezig en u kunt rekenen op een fijne temperatuur dankzij de automatische airco. Uw gemak is onze zorg. U kunt zorgeloos uw bestemming bereiken. De wagens, net als de chauffeurs zijn snel en betrouwbaar.

24 UUR PER DAG 7 DAGEN PER WEEK

Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Onze chauffeur brengt u snel en comfortabel tot aan de juiste vlieghaven/gate. Wij zorgen ervoor dat u uw reis ontspannen kunt beginnen en/of wij staan op u te wachten als uw vlucht is geland, zodat u geen tijd hoeft te verliezen met het zoeken naar vervoer. Uiteraard zijn onze chauffeurs altijd representatief gekleed 

DOWNLOAD ONZE NIEUWE APP

Beschikbaar voor Android (smartphone/tablet) en iOS (Iphone/Ipad)

Bestel een taxi met één druk op de knop. De GPS in je smartphone weet direct waar je staat, dus bestellen is zeer eenvoudig. Je kunt de reservering zelf beheren en eventueel wijzigen in de app.

Snel en eenvoudig een taxi bestellen of een reservering plaatsen!

download-on-app-store-png-captuvate-is-a
google-play.png